Palvelut

Hyvinvointi- ja jalkaterveyspalveluita Jyväskylän Jalkaterapialla

Yksilöllinen jalkaterapia 30min

Lyhyt jalkaterapia, joka sisältää esimerkiksi känsän poiston, kovettuman käsittelyn TAI kynsien lyhennyksen (ei paksuuntuneet kynnet).

49€

Yksilöllinen jalkaterapia 60min

Jalkojen tutkiminen ja hoidon tarpeen arvioiminen. Kynsien - ja iho-ongelmien hoito, nivelliikkuvuuksien ja lihastoiminnan tutkiminen sekä alaraajojen kuormituksen arvioiminen. Omahoidon ohjaus.

64€

Jalkaterapiatarpeen arviointi

Alaraajojen kuormituksen arviointi, ihon ja kynsien tutkiminen, omahoidon sekä jalkineohjaus. Erilaisten jalkaterän ongelmien, kuten vaivasenluun tai plantaarifasciitin hoitaminen. Vastaanotolla annan myös kenkäohjausta, otathan siis mukaasi kengät, jotka ovat säännöllisessä käytössä. 

70€

Diabeetikon jalkojen perustutkimus

Jalkojen perushoito, alaraajojen kuormituksen arvioiminen, nivelliikkuvuuksien ja lihastoiminnan tutkiminen sekä riskiluokituksen tekeminen. Lisäksi kartoitetaan hoidon sekä apuvälineiden tarve. Asiakas saa käynnillä omahoidon ohjauksen. 

75€

Yksilöllinen jalkaterapia 90min

Jalkaterapia yhdistettynä jalkojenhierontaan. Tämä hoito sopii kun haluat kokonaisvaltaista terapiaa ja hyvinvointia jaloillesi. Hoidossa käsitellään yksilöllisesti iho- ja kynsiongelmia ja tehdään yksilöllistä jalkojen hierontakäsittelyä.

94€

Yksilölliset varvasortoosit jalkahoidon yhteydessä

Varvasortoosi on yksilöllisesti silikonimassasta muovattu ortoosi, jota käytetään varpaiden virheasentojen korjaamiseen. Sillä voidaan, joko tehdä varpaan oikaisua tai suojausta, tarve huomioidaan aina yksilöllisesti. Tyypillisesti silikoniortoosi tehdään oikaisemaan alkavaa vaivaisenluuta tai vasaravarpaita. Varvasortoosin hinta määräytyy käytetyn silikonimassan mukaan. Hinta-arvio tehdään hoidon yhteydessä. Hinta sisältää tutkimuksen ja ohjauksen. 


Varvasortoosit (S / M / L / XL) 

25,00 €/ 43,00 € / 63,00 € / 75,00 €  


25-75€

Verrutop syylänhoito

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu patentoitu, tutkitusti tehokas ja CE-merkitty lääkinnällinen syylänhoitomenetelmä, joka vaikuttaa ainoastaan syyläkudoksessa. Hoito toistetaan 1-2 viikon välein kunnes syyläkudos on täysin tuhoutunut. Tavallisten syylien poistoon tarvitaan 1-3 hoitokertaa ja vaikeiden syylien poistoon 1-5 kertaa. Syylän hoidon yhteydessä omahoito-ohjeet. Tuote ei sovi käytettäväksi alle 6-vuotialle lapsille, raskauden tai imetyksen aikana. Jatkokäynnit 50€ / kerta.

Jalkahoidon yhteydessä 22€. 

50-70€

Syylien koagulointihoito

Koagulointi on elektrokoagulointilaitteella tehtävä hoito, jossa lämpöä johdetaan syylän pintaan, kudosalue tuhoutuu ja saadaan syylä kuivumaan. Koagulointi on tehokas tapa saada syylät häviämään. Arpeutunut pinta paranee itsestään eikä vaurioita ihoa. Suurin osa syylistä häviää noin 2 kuukauden päästä koagulointikäsittelyn jälkeen. Koagulointi ei sovi henkilölle jolla on epilepsia, sydämentahdistin tai verenohennuslääkitys. Jos olet käyttänyt apteekkituotteita, olisi niiden lopetuksesta hyvä olla 2 viikkoa ennen koagulointia. Tarvittaessa käsittely toistetaan kun ensimmäisestä käsittelystä on kulunut 6 viikkoa.  Jatkokäynnit 62€. Jalkahoidon yhteydessä 22€.

70€

Kynsioikaisu jousimenetelmällä

Sisäänkasvaneen kynnen tehokkain oikaisumenetelmä. Jousen uusimista suositellaan noin 4-6 viikon välein, riippuen oman kynnen kasvunopeudesta.

Kynnenoikaisuhoitoa ei suositella tehtäväksi, jos kynsivalli on pahasti tulehtunut. Tällöin tulehtunut kynsivalli kannattaa hoitaa ensin kuntoon.


Muiden kynsien leikkaus kynsioikaisun yhteydessä yhteensä 65€.

Kynsioikaisu yksilöllisen jalkaterapian yhteydessä yhteensä 73€.

Kotikäynnin yhteydessä lisähinta 15€.  

50€

Kynsiproteesi

Jos varpaankynsi on vaurion myötä irronnut tai haljennut, voidaan sen päälle valmistaa yksilöllinen kynsiproteesi. Kynsiproteesi kiinnittyy tukevammin paikalleen, mitä enemmän omaa kynttä on, joten täysin kynnettömälle varpaalle sitä ei voida tehdä.  Se suojaa varvasta ulkopuolisilta iskuilta ja paineelta. Kynsiproteesia voidaan ylläpitää jopa yli 12kk ajan kunnes varpaan oma kynsi on sen alla kasvanut. Sitä suositellaan kuitenkin vaihdettavaksi noin 2-3 kuukauden välein, jotta alle ei pääse muodostumaan infektioita. Kynsiproteesia ei voida tehdä, jos kynsissä on sieni-infektio tai akuutti kynsivallintulehdus. Kynsiproteesin valmistus kahteen kynteen 70€. 

50€

Jalkaterapeuttinen hieronta 40min

Jalkojen yksilöllinen hierontakäsittely varpaista polveen asti. Hieronnan avulla voidaan lievittää kipua ja lihaskireyksiä alaraajoissa sekä edistää niiden palautumista rasituksesta. Hieronnalla on myös rentouttava vaikutus.

45€

Jalkaterapeuttinen hieronta 70min

Jalkojen yksilöllinen hierontakäsittely varpaista lonkkaan asti. Hieronnan avulla voidaan lievittää kipua ja lihaskireyksiä alaraajoissa sekä edistää niiden palautumista rasituksesta. Hieronnalla on myös rentouttava vaikutus.

62€

Yksilölliset tukipohjalliset 

Yksilöllisen tukipohjallisen avulla voidaan ohjata ja tasata jalkaterään kohdistuvaa kuormitusta sekä painetta jalkaterän alueella. Pohjallisen avulla jalkaterä pysyy paremmin neutraalissa asennossa. Tämä helpottaa nivelten ja lihasten toimintaa. Hinta sisältää tukipohjallistarpeen arvioinnin, pohjallisten valmistuksen, itse tukipohjalliset, sovituksen sekä kontrollikäynnin tarvittaessa.

* Ajanvaraus tukipohjallisten valmistukseen VAIN puhelimitse / sähköpostitse. 

240€

Yksilöllinen harjoitusohjelma

Harjoitusohjelmaan kuuluu alaraajojen kuormituksen ja toiminnan arviointi, jonka pohjalta suunnitellaan yksilöllinen harjoitusohjelma sisältäen 3-5 harjoitetta. Hinta sisältää seurantakäynnin.
75,00 € (43, 00€ tukipohjallisten hankinnan yhteydessä)

*Harjoitteet ovat erilaisia jalkaterää ja alaraajoja vahvistavia liikkeitä. Teen myös kahvakuulatekniikka ohjausta. Kahvakuulaharjoitteet voidaan yhdistää harjoiteohjelmaan.*

75€

Jalkaterapeuttinen lausunto 

24€

Kotikäynnit Jyväskylän alueella ja lähiseuduilla

Katso lisätietoja Kotikäynnit

Huomioithan ajanvarausta tehdessäsi, että varaat aikasi Lilan palveluihin! 

Ota rohkeasti puhelimitse yhteyttä, jos et löydä sinulle sopivaa aikaa tai palvelua. 


Varausehdot

Ajanvarauksen peruutus 24h aikaisemmin viestillä, sähköpostilla tai ajanvarauksen kautta. Saman päivän aikana perutusta tai peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 40 euroa.

Yksilöllisesti valmistettavilla tuotteille myönnämme 3kk takuun, jonka aikana muokkauksia voidaan tehdä veloituksetta. Yksilöllisesti valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.


Yhteystiedot ja ajanvaraus

Edullinen jalkahoito. Edullinen jalkahoitaja. Halpa jalkahoitoja. Jalkahoito Jyväskylä. Jalkahoito Tikkakoski. Jalkahoito Palokka. Jalkahoito Lohikoski. Jalkahoito keskusta. Jyväskylän keskusta. Jalkahoito Vihtavuori. Jalkahoito Laukaa. Jalkahoitaja Jyväskylä. Jalkahoitaja Laukaa. Hieronta Vihtavuori. Hieronta Laukaa. Terveydellinen jalkahoito Jyväskylä. Terveydellinen jalkahoito Laukaa.